MEISTÄ

Olemme Kuopiossa toimiva tukkuliike, joka toimittaa monipuolisesti kunnossapidon ja valmistuksen tarvitsemia tuotteita. Suurimpia asiakasryhmiä ovat mm. rakennus-, metalli- ja veneteollisuus, raskaskonekorjaamot, LVI-asennus- ja huoltoyksiköt sekä kunnat ja kaupungit.

Tarjoamme asiakkaillemme laajan tuotevalikoiman ja valikoimastamme löydät teollisuuteen mm. lukitteet, liimat, kaksipuoleiset liimateipit, aerosolit, hygieniatuotteet ja suojalasit. Kiinteistönhoitoon meiltä löydät muun muassa Scrubs graffitin puhdistusliinat sekä Scrubs rst-puhdistusliinat. Tuoteryhmien laadukkuuden ja toimituksien takeena ovat hyvät tavarantoimittajat ja oma maahantuonti, jonka myötä myös tuotteiden kustannukset pysyvät maltillisina.

Laadukkailla tuotteilla, hyvällä luotettavalla palvelulla ja monipuolisella tuotevalikoimalla vastaamme asiakkaiden tarpeisiin nopeasti. Palvelemme jokaista asiakastamme joustavasti ja häntä parhaiten hyödyttävällä tavalla. Toimitamme tuotteet suoraan asiakkaalle Kuopion varastosta postipaketteina. Tänä päivänä palvelemme myös yksityisasiakkaita yli 30 jälleenmyyjän kautta ympäri Suomen.

Yrityksemme sijaitsee aivan kallaveden äärellä.